Vraagprijs: € 1.198.000

Omschrijving


Op een levendige locatie, vlakbij het centrum van De Bilt, staat deze in 2002 gebouwde vrijstaande woning. Een woning met verrassend veel ruimte: 208 m2 woonoppervlakte en 144 m2 garage, direct gelegen onder het huis, een ídeale ruimte voor de hobbyist of verzamelaar – een multifunctionele ruimte! De woning telt zes slaapkamers, twee badkamers en staat op een perceel van 985 m2. Energielabel A.

Entree, toiletruimte, hal met toegang tot bijkeuken en woonkamer. De woonkamer – voorzien van open haard en een tweetal schuifpuien naar de achter- en zijtuin, staat in een open verbinding met de keuken, die aan de voorzijde van het huis is gelegen. Vanuit de keuken is een tweede bijkeuken te bereiken. Aan de woonkamer grenst een riante slaapkamer met grote inloopkast; vanaf de slaapkamer is de naastgelegen badkamer te bereiken, die is voorzien van een dubbele wastafel, zitbad, inloopdouche en toilet.
Op de 1e verdieping zijn 5(!) slaapkamers gelegen. Er is een separate bergruimte (alwaar de CV-ketel is opgesteld) en badkamer aanwezig, voorzien van ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Middels een vlizotrap is een zeer ruime bergvliering te bereiken die zich uitstrekt over de gehele diepte van het huis.

De garage (met een vrije hoogte van 2,43m), die onder het gehele huis is gelegen, heeft een gebruiksoppervlakte van 144 m2; de ruimte in grotendeels bijna 11m breed en heeft een diepte van bijna 15m. Aan de voorzijde is een brede kanteldeur aanwezig, de garage is zowel van de achterzijde van het huis als met een vast trap vanuit de hal op de begane grond te bereiken.

De oprit van deze woning biedt ruimte voor het parkeren van meerdere auto’s. De tuin is rondom het huis gelegen, de achtertuin is op het noordoosten gelegen en is ca 15m diep en zo’n 17m breed. In de achtertuin staat nog een grote, in hout opgetrokken schuur van ca 40 m2.

De winkelstraat van De Bilt, de Hessenweg, ligt op loopafstand van de woning. Hier treft u een diverse gezellige restaurants aan, een aantal supermarkten maar ook een slager, bakker, groentezaak en kaasspeciaalzaak. Lagere scholen zijn op fietsafstand, de A27 is met nog geen 10 minuten te bereiken. De bushalte – met rechtstreekse verbindingen van en naar Utrecht – ligt schuin voor de deur. Wat een toplocatie!

Bijzonderheden van deze woning zijn:

• Bruto gebruiksoppervlakte 355 m2 waarvan 208 m2 woonoppervlakte en 144 m2 garage (overige inpandige ruimte)
• Inhoud ca 1.100 m3
• Woning is voorzien van 20 zonnepanelen
• Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
• Notaris ter keuze van verkoper: mevrouw Mr R. Houwing, notariskantoor Houwing & Van Beek Bilthoven

Aanvaarding in overleg.

Makelaar:

Ruyssenaars Makelaars

Bilthoven
Vinkenlaan 1
3722 AH Bilthoven

030 2282387
info@ruyssenaars.nl