Vraagprijs: € 615.000

Omschrijving


Op een heel centraal punt in De Bilt bieden wij deze uitgebouwde gezinswoning aan die 135 m2 woonoppervlak telt en beschikt over een, aan het huis vastgebouwde, garage van ruim 16m2. De wijk waar de woning staat is medio jaren ’50 gebouwd en ligt nabij een wijkje waar slechts bestemmingsverkeer komt.

Indeling
Entree, hal, toilet, toegang tot woonkamer met open haard en half open, eenvoudige keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De woonkamer is over de hele breedte – met inbegrip van de breedte van de naastgelegen garage – uitgebouwd, zo’n 8,25m breed. Vanuit de woonkamer is met een enkele deur de achtertuin te bereiken van waaruit een aangebouwde berging te bereiken is. Deze berging is ook weer te bereiken vanaf de openbare weg.
Op de 1e verdieping zijn drie kamers gelegen, variërend in grootte van ca 4 tot 16 m2. De badkamer beschikt over een inloopdouche, wastafel en toilet; vanuit de badkamer is het dakterras te bereiken.
Op de 2e verdieping treft u een royale overloop aan (alwaar de wasmachine en droger opgesteld kunnen worden) evenzo een grote, ruime slaapkamer v.v. dakraam aan de ene zijde en een dakkapel aan de andere zijde.

De winkelstraat “Hessenweg” is op een paar minuten fietsen gelegen. Om de hoek van deze woning ligt de gezellige Dorps- vo Steenstraat met diverse restaurantjes. De bushalte van zowel Blauwkapelse- als Utrechtseweg zijn op loopafstand gelegen; u staat met een kleine 10 minuten in het centrum van Utrecht. Op de rand van De Bilt en Bilthoven is een aantal basisscholen gelegen, middelbare scholen liggen op prima fietsafstand naar zowel Bilthoven, Zeist als Utrecht

Kenmerken van de deze eindwoning zijn:

• Perceelgrootte 160 m2
• Energielabel E
• Grotendeels voorzien van dubbele beglazing, deels aluminium deels houten kozijnen
• Houten verdiepingsvloeren
• Diverse slaapkamers voorzien van een wastafel
• Glasvezel-aansluiting
• Zonwering aan zowel voor- als achterzijde
• Niet-zelfbewonings-, ouderdoms- en asbestclausule van toepassing
• Notaris ter keuze verkoper: Houwing & Van Beek Bilthoven

Aanvaarding in overleg, kan desgewenst snel.

Makelaar:

Ruyssenaars Makelaars

Bilthoven
Vinkenlaan 1
3722 AH Bilthoven

030 2282387
info@ruyssenaars.nl